Retningslinjer for informasjonskapsler

Electro-Spesialisten AS bruk av informasjonskapsler

 

Om informasjonskapsler

Nedenfor er en beskrivelse av hvilke informasjonskapsler vi bruker på nettsiden vår og hvorfor vi bruker dem, og også hvordan du som besøkende på nettsiden vår kan avvise disse informasjonskapslene. Denne policyen bruker konseptet "informasjonskapsler" som et generisk navn for web-beacons, pikseltagger og andre identifikatorer og/eller sporingsteknikker.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som er innebygd i datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen din når du besøker Electro-Spesialisten AS sin nettside, og de gjør det mulig for Electro-Spesialisten AS å gjenkjenne nettleseren din når du besøker nettsiden vår. Informasjonskapslene inneholder informasjon om nettleseren din, for eksempel hvilken type nettleser og skjermoppløsning, og din aktivitet på Electro-Spesialistens nettsider, for eksempel når og hvilket innhold du har sett og klikket på og hvilken nettside du besøkte før du besøkte nettstedet vårt.

For å bruke nettstedet og alle dets funksjoner uten forstyrrelser, må du godta visse informasjonskapsler. Når du besøker nettstedet vårt, blir du bedt om å godta bruken av informasjonskapsler. Du har alltid muligheten til å begrense vår bruk av informasjonskapsler og/eller slette informasjonskapsler. Dette kan imidlertid påvirke nettstedet og dets funksjonalitet. For mer informasjon om hvordan du begrenser og sletter informasjonskapsler, se videre nedenfor.

Hvilke informasjonskapsler bruker vi og hvorfor?

Electro-Spesialisten AS bruker informasjonskapsler til en rekke formål, blant annet for å motta informasjon om hvordan nettstedet brukes, for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet, og også til interne statistiske formål, for eksempel for å telle antall unike besøkende på nettstedet. I tillegg til dette kan Electro-Spesialisten AS ved hjelp av informasjonskapsler gjenkjenne din enhet når du besøker nettsiden igjen, lagre informasjon om dine aktiviteter og preferanser på nettsiden og tilby deg målrettede annonser, tilpasset dine interesser. Vi bruker såkalte session cookies som er midlertidige og slettes når du lukker nettleseren. Vi bruker også permanente informasjonskapsler, som lagres på enheten din i en lengre, spesifisert periode eller til du velger å slette dem selv. Hvor lenge ulike informasjonskapsler lagres på enheten din, vises i tabellen nedenfor.

Hvilke typer informasjonskapsler vi bruker og hvordan vi kategoriserer dem ser du under Liste over informasjonskapsler.

STRENGT NØDVENDIGE KAPSLER

Visse informasjonskapsler er nødvendige hvis du ønsker å bruke nettstedet vårt og alle dets funksjoner, for eksempel slik at vi kan identifisere forespørsler fra samme nettleser i en begrenset økttid.

TREDJEPARTS INFORMASJON

Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler på nettsiden vår, dette betyr at de kommer fra en annen domenenavnavsender enn den du besøker. Den samme tredjepartsinformasjonskapselen kan brukes av flere forskjellige nettsteder som jobber sammen for å forstå hvordan besøkende surfer mellom nettsidene.

Informasjon fra disse informasjonskapslene kan deles med oss, men også brukes til andre formål. Dette kontrolleres av den respektive aktøren som er ansvarlig for og leverer informasjonskapselen. 
Sammenstilling av informasjonskapsler og lagringstider 

Liste over informasjonskapsler 

Hvordan kan du begrense eller slette informasjonskapsler?

Du kan slette alle informasjonskapsler fra enheten din og du kan stille inn nettleseren/endre innstillingene dine slik at du automatisk avviser informasjonskapsler eller blir informert om at et nettsted bruker informasjonskapsler. Du kan lese mer om hvordan du kan nekte og slette informasjonskapsler her https://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/what-are-my-options

For å få full tilgang til Electro-Spesialisten AS produkter og tjenester på nett, må du godta informasjonskapsler. Hvis du velger å slette eller begrense bruken av informasjonskapsler, vil enkelte funksjoner på nettstedet vårt ikke fungere, og du vil ikke få tilgang til hele nettstedet. I tillegg må du angi dine preferanser manuelt, for eksempel språk, hver gang du besøker nettstedet vårt.

Kontaktinformasjon for behandlingsansvarlig for personopplysninger

Hvis du har spørsmål om informasjonskapsler, er du velkommen til å kontakte oss. Electro-Spesialisten AS, Reg. No: 937.754.027 Att: Anders Bredesen 
Kjølberggt 9, 0563 Oslo 
 
E-post: post@elspes.no (Merk, gjelder ikke for forespørsler om tilgang) 
 
Vil du sende oss en forespørsel om tilgang? Se mer informasjon om hvordan du går frem under avsnittet "Hvilke rettigheter har du ved registrering?".